Olen Lauriina Kalininskaia, 28-vuotias nainen Nurmijärveltä. Olen syntyjäni Keski-Pohjanmaalta Kannuksen kylästä, asunut elämäni aikana useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea. Isäni on suomalainen ja äitini venäläinen, joka rakastaa Suomea ja on myös VKK:n eduskuntavaaliehdokkaana.

Olen metallinkierrätysalan ammattilainen, tällä hetkellä töissä kansainvälisen myynnin ja viennin koordinaattorina. Peruskoulun lisäksi minulla ei ole koulutusta. Työelämässä olen ollut noin 11 vuotta, joista noin 8 vuotta tällä alalla varsin monipuolisissa tehtävissä tavaran vastaanotosta yrityksen johtotehtäviin. Niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin olen kohdannut monenlaisia haasteita, jotka ovat muovanneet minusta vahvan ihmisen, joka suoriutuu parhaiten paineen alla sekä kykenee ottamaan mistä tahansa asioista selvää ja hoitamaan ne. Kierrätys, raaka-aineet, energia sekä kaivosteollisuus ovat mielestäni hyvin mielenkiintoisia ja koko yhteiskunnan osalta ehdottoman tärkeitä asioita, joihin Suomessakin tulisi panostaa entistäkin enemmän, mutta vain oman kansamme hyväksi ja kaunis luontomme säilyttäen.

Arvostaisin politiikassa sekä valtion pyörittämisessä erityisesti hyvää ja vahvaa johtamista, oikeudenmukaisuutta, hyvinvointia, turvallisuutta ja sananvapautta. Juurikin niitä tärkeimpiä tukipilareita, jotka meidän kansalta nyt puuttuvat ja olisivat kuitenkin meidän oikeus, kun taas hallitus ja eduskunta ovat nimenomaan velvollisia sellaiset meille järjestämään. Allekirjoitan puolueen arvot täysin. Valta kuuluu kansalle!